nieuws

Bedankbrief Bill Clinton voor café Papeneiland

Café

Café Papeneiland in Amsterdam heeft een bedankbrief ontvangen van Bill Clinton. De voormalige president van de US bedankte het Amsterdamse horecabedrijf voor de gastvrijheid.

Bedankbrief Bill Clinton voor café Papeneiland

Clinton dook recent spontaan op in café Papeneiland, toen hij te gast was voor een congres elders in het land. In het Amsterdamse café at hij onder andere appeltaart. Die appeltaart beviel hem zo goed, dat hij een stuk taart meenam op zijn terugreis.

Het succesverhaal rond de appeltaart van café Papeneiland krijgt nu een vervolg. Afgelopen week bedankte Clinton de Amsterdamse kroeg via een brief. Daarin schrijft hij onder meer: ‘Bedankt voor uw gastvrijheid en voor het aangename verblijf dat ik heb gehad. Het was één van de leukste ervaringen die ik de laatste tijd heb gehad’.

Clinton laat verder weten dat hij café Papeneiland zal aanbevelen aan vrienden en stelt: ‘ik weet zeker dat er een aantal zullen komen en hoop dat ik ooit zelf nog terugkom’.

Zie ook

Reageer op dit artikel