nieuws

Luxe mobiel café als tijdelijke locatie

Café

Briljante invallen komen vaak per toeval. Zo was dat ook bij Gerrie Suidema. Samen met zijn vrouw Annemieke Rijs exploiteert hij sinds kort niet alleen kermisattracties, maar ook een heus café. Een mobiel café, welteverstaan.

Met dit verplaatsbaar vehikel mikken Suidema en Rijs met name op organisatoren van tijdelijke evenementen.

Robbies

Mobiel Café Robbies, zoals het vehikel voluit heet, is een van alle gemakken voorziene uitspanning. De ondernemer tikte de trailer – die oorspronkelijk dienst deed als borstonderzoekwagen – op de kop, maar had toen nog geen idee wat ermee te doen. ‘Het idee van een horecabestemming kwam eigenlijk spontaan op.’

Luxe

‘Het is voor bijvoorbeeld een caféhouder die tijdelijk uitbreiding zoekt waarschijnlijk te duur’, vertelt Annemieke Rijs. ‘Dat komt door de inrichting, die behoorlijk luxe is. Zo zit er bijvoorbeeld een groot flatscreenscherm standaard ingebouwd. Wij denken dan ook eerder dat het geschikt is voor een organisator van bedrijfsfeesten, waar bijvoorbeeld ook presentaties gegeven worden. Of als VIP-ruimte voor bedrijven of ontvangstruimte voor artiesten bij een optreden.’

Meer informatie: http://www.mobielcafe.net

Reageer op dit artikel