nieuws

Minuut stilte in uitgaansleven Overijssel

Café

Zaterdag 16 juli wordt in het uitgaansleven in Overijssel actiegevoerd tegen zinloos geweld. De aanleiding is het incident in uitgaanscentrum Lucky eerder deze maand waarbij iemand om het leven kwam.

Minuut stilte in uitgaansleven Overijssel

‘Ik heb mijn collega’s in Overijssel gevraagd om samen een statement te maken door 1 minuut stil te staan bij wat er is gebeurd’, aldus eigenaar Rene Tijhuis van Lucky in Rijssen. Tien uitgaansgelegenheden staan op zijn verzoek een minuut stil bij het incident en laten daarmee samen met bezoekers zien dat ze tegen geweld in het uitgaanscircuit zijn.

De uitgaansgelegenheden die een minuut stilte in acht nemen zijn:

Lucky in Rijssen, Radstake Heelweg, Boode in Bathmen, Dieka van de, Kruusweg in Markelo, Bill’s bar in Markelo, Zaal Dijk Lemele, Leeren Lampe in Raalte, Bays in Reutum, New York in Hengelo, Tijs in Lattrop.

Reageer op dit artikel