nieuws

Directeur poppodium 013 Tilburg omgekomen

Café

Guus van Hove, directeur van het Tilburgse poppodium 013, is tijdens een rondreis in de Verenigde Staten om het leven gekomen. Hij en zijn Duitse reisgenote zijn volgens de politie waarschijnlijk bezweken aan uitdroging.

Directeur poppodium 013 Tilburg omgekomen

De huurauto van de 44-jarige Van Hove en Helena Nualett (38) werd gevonden in het nationaal park Joshua Tree, in een gebied dat voor gewone auto’s niet toegankelijk is.

De Amerikaanse politie denkt dat het duo is bezweken aan uitdroging. Beide lichamen werden ongeveer 1,5 kilometer van elkaar gevonden, de auto stond nog eens 8 kilometer verder. De twee hebben geen zichtbare verwondingen. In het gebied wordt het ruim 40 graden Celsius.

Van Hove was sinds 1 mei 2003 directeur van poppodium 013. Voor de rest van de week zijn alle concertenafgelast.

Reageer op dit artikel