nieuws

FNV lanceert Horecaplein.nl

Café

FNV Horeca heeft Horecaplein.nl gelanceerd. Op de website staat informatie over leren, solliciteren, werken en ontwikkelen in de horeca.

FNV lanceert Horecaplein.nl

Het initiatief is mede tot stand gekomen door een financiële bijdrage van de bedrijfstakfondsen in de branche. De nieuwe site is sinds maandag 29 augustus in de lucht en bedoeld voor (toekomstige) werknemers en leerlingen.

Er wordt onder andere antwoord gegeven op vragen over de cao, salaris, vakanties en vergoedingen, en er is een vacaturebank. Naast praktische informatie worden op Horecaplein.nl ook blogs en wijnrecensies geschreven.

FNV Horeca behartigt de belangen voor horecawerknemers op het gebied van werk en inkomen, arbeidsvoorwaarden en -omstandigheden en ontwikkelingen op de arbeidsmarkt.

Reageer op dit artikel