nieuws

Liefhebbers kiezen nieuw bier Hertog Jan

Café

In juni en juli konden bierliefhebbers meedoen aan Hertog Jan De Proeverij. In geselecteerde cafés konden de bieren X en Y worden geproefd, waarna elke proever zijn stem op 1 van de bieren kon uitbrengen.

Liefhebbers kiezen nieuw bier Hertog Jan

In juni en juli konden bierliefhebbers meedoen aan Hertog Jan De Proeverij. In geselecteerde cafés konden de bieren X en Y worden geproefd, waarna elke proever zijn stem op 1 van de bieren kon uitbrengen.

Stemmen

Meesterbrouwer Gerard van den Broek had de twee bieren uit de archieven van de Hertog Jan brouwerij gekozen. De stemmen werden uitgebracht via de website, een mobiele applicatie en een Facebookpagina. Daarbij werden ook proefnotities en suggesties voor een biernaam gegeven.

Introductie in oktober

Bier X heeft nipt gewonnen, met 51 procent van de stemmen. Volgens Hertog Jan zitten er veel goede mogelijkheden tussen de ingezonden namen. Als de naam is gekozen, kan Hertog Jan X in oktober op de markt worden gebracht.

Reageer op dit artikel