nieuws

Flinders opent tweede café in Amsterdam

Café

Flinders.nl start aan het Frederik Hendrikplantsoen in Amsterdam een tweede café. Daarmee wil de winkel voor designproducten zich richten op jonge gezinnen. Behalve de gelegenheid om te lunchen en dineren, is in de zaak ook het interieur te koop. In mei moeten de deuren openen.

Flinders opent tweede café in Amsterdam

In het tweede café is Flinders zelf verantwoordelijk voor de horeca. In tegenstelling tot de zaak aan de Meester Treuberlaan, waar het eet- en drinkgedeelte van de Coffee Company is.

‘We zochten een locatie waar we onze producten aan het publiek kunnen tonen en zelf verantwoordelijk zijn voor de horeca’, verklaart initiatiefnemer Matthijs Kanis. In het nieuwe café komen tablets waarmee de gast het assortiment van Flinders kan bekijken en bestellen.

Reageer op dit artikel