Flinders opent tweede café in Amsterdam

Flinders opent tweede café in Amsterdam

Flinders.nl start aan het Frederik Hendrikplantsoen in Amsterdam een tweede café. Daarmee wil de winkel voor designproducten zich richten op jonge gezinnen. Behalve de gelegenheid om te lunchen en dineren, is in de zaak ook het interieur te koop. In mei moeten de deuren openen.

In het tweede café is Flinders zelf verantwoordelijk voor de horeca. In tegenstelling tot de zaak aan de Meester Treuberlaan, waar het eet- en drinkgedeelte van de Coffee Company is.

‘We zochten een locatie waar we onze producten aan het publiek kunnen tonen en zelf verantwoordelijk zijn voor de horeca’, verklaart initiatiefnemer Matthijs Kanis. In het nieuwe café komen tablets waarmee de gast het assortiment van Flinders kan bekijken en bestellen.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.