nieuws

Webshop Flinders.nl krijgt eigen café

Café

Webshop Flinders.nl gaat een café starten. In samenwerking met de Coffee Company opent de online winkel met designmeubels een horecabedrijf in Amsterdam. De fysieke locatie dient tevens als afhaallocatie van de online bestelde producten.

Webshop Flinders.nl krijgt eigen café

Het plan komt van oprichter en eigenaar Geert-Jan Smits. Hij wil Flinders Café in Amsterdam begin maart openen.

Opvallend aan het initiatief is dat het horecabedrijf een spin off is van de webshop die al enige tijd in operationeel is. Op Flinders.nl worden designmeubelen voor particuliere en bedrijven aangeboden.

Flinders Café Amsterdam moet dienst doen als lunchcafé, designwinkel en afhaallocatie van online bestelde producten, meldt Twinklemagazine.nl. Daarnaast is er ook een vergaderruimte aanwezig, ingericht met producten uit de webshop. Flinders Café Amsterdam werkt samen met Coffee Company.

‘Het is een geheel geïntegreerd concept’, zegt Smits op Twinklemagazine.nl. ‘Zo bieden we ook maandelijks een workshop aan in het café. We verwachten dat 70 procent van de verkoop via het internet zal gaan. We zijn en blijven een e-tailer’.

Verder wil Flinders.nl naar een horecazaak ook een digitaal magazine uitbrengen. In het magazine komt onder meer videocontent van meubelfabrieken die zijn bezocht bij de selectie van producten voor de webshop.

Reageer op dit artikel