nieuws

Undercoverstel controleert swingersavonden

Café

Een undercoverstel gaat controleren of niets onzedelijks gebeurt tijdens de zogenoemde Swingersfeesten in het Arnhemse café Stout aan de Korenmarkt. Het is een initiatief van de gemeente, die op deze manier toezicht wil houden.

Undercoverstel controleert swingersavonden

Organisator Joop Reerink vertelt op AD.nl dat de gemeente Arnhem een undercoverstel gaat inzetten tijdens zijn tweemaandelijkse swingersfeesten in café Stout in uitgaansgebied De Korenmarkt. Deze kwamen recent in het nieuws vanwege vermeende seksuele handelingen die daar zouden plaatsvinden.

Reerink geeft aan dat dit een van de manieren is waarop de gemeente in de gaten wil houden of zijn café zich wel een de regels houdt en geen seksuele handelingen toestaat.

De gemeente liet de ondernemer eerder in een gesprek al weten dat hij zijn vergunning kan kwijtraken, omdat het er bij hem ‘te wild aan zou toegaan’. Reerink zegt in het artikel geen problemen te hebben met de komst van het undercoverstel.

‘De bezoekers van de swingersavonden die ik eens in de twee maanden houd, flirten nu eenmaal op een heel uitdagende manier met elkaar’, vertelt hij AD.nl. ‘Voorafgaand lopen de dames hier erg luchtig gekleed over straat, dus gaan er in de stad heel wat verhalen. Daar wilden de ambtenaren tekst en uitleg over.’

Reageer op dit artikel