nieuws

Acteur Russell Crowe verbannen uit kroeg

Café

Acteur Russell Crowe is verbannen uit een Britse kroeg, omdat hij weigerde tegen sluitingstijd te vertrekken. De Australische Oscarwinnaar heeft zich ook misdragen in twee andere cafés, stelde een manager van de pub waar het incident heeft plaatsgevonden. Dat meldden Australische media maandag.

Acteur Russell Crowe verbannen uit kroeg

De acteur bivakkeert momenteel in het Britse plaatsje Windlesham, waar zijn nieuwe film Robin Hood wordt opgenomen. De lokale bevolking is vol lof over Crowe, die zich schijnt in te leven in de rol van de volksheld door overal waar hij komt met geld te strooien.

Forse fooi

Zo mogen lokale horecamedewerkers zich verheugen op astronomische fooien, trok hij de portefeuille voor onderzoek naar kanker en kreeg een filmmedewerkster die bij een auto-ongeluk was betrokken op zijn kosten een nieuw voertuig.

Dronken

Het jongste barincident, dat overigens door zijn manager wordt ontkend, doet echter sterk denken aan het verleden van de ster. Door zijn voorliefde voor dronken knokpartijen moest Crowe zich de afgelopen jaren met enige regelmaat verantwoorden voor de rechter.

Reageer op dit artikel