nieuws

AD zoekt cafés voor koffietest

Café

Het Algemeen Dagblad stuurt volgende week zijn keurmeester weer op pad om koffies te keuren in de horeca. Op de website van het AD worden mensen opgeroepen adresjes door te geven voor de gevreesde, jaarlijkse AD Koffietest.

AD zoekt cafés voor koffietest

De ochtendkrant roept mensen op waar ‘buitengewone koffie’ wordt gedronken. Naast het proeven van gewone koffie en cappuccino, test het AD dit jaar ook espresso. Keurmeester van de AD Koffietest is Barend Boot.

‘Kent u een etablissement waar u zelfs uw ergste vijand nog niet op een kop koffie zou trakteren en wilt u dat het testteam deze aak beoordeelt. Geef het door op koffietest@ad.nl’, zo meldt AD op haar site.

Het AD voegt eraan toe dat het opgeven van een adres niet automatisch betekend dat het café ook daadwerkelijk wordt bezocht. Wel wordt de kans hierop vergroot.

Zie ook

Reageer op dit artikel