nieuws

Advocaat horecagijzelaar boos op Almelo

Café

Advocaat Jan-Hein Kuijpers is woedend over een rapport dat de gemeente Almelo woensdag heeft vrijgegeven over de vergunningenprocedures voor de horecazaak van de man die op 16 juni vier ambtenaren en een wethouder van de gemeente Almelo gijzelde.

Advocaat horecagijzelaar boos op Almelo

In dat rapport staat onder meer dat de 41-jarige Ahmet O. tot twee keer toe de marktmeester heeft bedreigd. Ook zijn er bij toetsing van de Wet bevordering integriteitsbeoordelingen strafbare feiten boven tafel gekomen.

Kuijpers noemt het in een boze brief aan de gemeente ‘stuitend’ dat de gemeente het belastende rapport aan het Openbaar Ministerie heeft verstrekt. De manier bemoeit zich op die manier ‘niet legitiem’ met het strafproces tegen zijn cliënt O.

Reageer op dit artikel