nieuws

Advocaat Kooistra laakt sluiting Drie Gezusters

Café

Khalid Oubaha heeft de Drie Gezusters in Nijmegen alleen maar gesloten om zijn eigen portemonnee te spekken. Dat laat advocaat Hammerstein van hoofdhuurder Sjoerd Kooistra weten. Kooistra en Oubaha zijn in conflict over de veiligheid van enkele Nijmeegse bedrijven.

Advocaat Kooistra laakt sluiting Drie Gezusters

‘De ruzies met Kooistra moeten de Drie Gezusters stuk maken en dan lopen de eigen kroegen van Oubaha elders in de straat vanzelf vol. Oubaha doet er alles aan om het leven van Kooistra zo moeilijk mogelijk te maken’, aldus Hammerstein in De Gelderlander.

Hammerstein snapt niets van Oubaha, die onlangs de Drie Gezusters, Heidi’s Skihut en Sjors en Sjimmie sloot vanwege onveilige situaties in het pand als gevolg van achterstallig onderhoud. ‘Hij heeft kroegen kunnen kopen met het geld dat hij in de Gezusters heeft verdiend’, aldus Hammerstein.

Oubaha kwalificeert de uitspraken van Hammerstein als pure laster. ‘Iemand zwart maken. Daar is Kooistra sterk in. Kooistra wil voor een dubbeltje op de eerste rang zitten. Hij vraag voor de Drie Gezusters een stevig pachtbedrag. Dat mag. Maar er zitten ook verplichtingen aan vast, zoals groot onderhoud. Maar hij verdomt het om dat uit te voeren, al jaren. Ik accepteer dat niet. En ik eis nu al vanaf 2003 mijn recht’.

Zie ook

Reageer op dit artikel