nieuws

Afgebrande Beachclub gaat verder in circustent

Café

De vorig weekend afgebrande Beachclub BLM9 in Bloemendaal aan Zee zet de geplande feesten voort in een circustent. Dat meldt eigenaar Danny Kroonstuiver. Hij heeft de zaak sinds 2005.

Afgebrande Beachclub gaat verder in circustent

Er wordt een circustent geplaatst op de plek waar BLM9 stond, ingericht met hoogwaardige licht- en geluidapparatuur.

Het feest ‘Super You&Me’ van as. zondag 15 augustus heeft de eigenaar moeten afzeggen. ‘At the Beach with Ferry Corsten’ – dat afgelopen zondag plaats zou vinden – is verzet naar zondag 19 september.

Doordeweeks blijft de strandtent noodgedwongen gesloten. Technisch onderzoek van de politie sluit uit dat het brandstichting betreft. Een elektrisch defect in de opslagruimte was zeer waarschijnlijk de oorzaak.

Kroonstuiver: ‘De drankmerken stellen koelapparatuur beschikbaar, nieuwe toiletten en lockers zijn besteld en we hebben contact gehad met alle externe partijen. Al onze partners steunen ons voor 100 procent en gaan er zelfs een schepje bovenop doen.’

De strandclub die nu letterlijk in een tent zal komen heeft de komende weekenden feesten gepland. Het BLM9 Slotfeest op zondag 12 september wordt omgedoopt tot ‘After Burn Party’.

Klik hier voor foto’s en een filmpje van de allesvernietigende brand.

Reageer op dit artikel