nieuws

Afgebrande strandtenten over zes weken weer open

Café

De drie strandtenten die eerder deze week afbrandden bij Hoek van Holland moeten binnen anderhalve maand weer zijn opgebouwd. Het gaat om de Waterskihut van de Rotterdamse horecaondernemer Chiel Jongejan en om de strandtenten Zwoel en De Noorderpier.

Afgebrande strandtenten over zes weken weer open

De eigenaren hebben laten weten zo snel mogelijk weer open te willen. Chiel Jongejan denkt zelfs aan heropening binnen vier weken.

De brand is mogelijk aangestoken. Dat vermoedt de recherche van het district Waterweg-Noord. Verder onderzoek moet uitwijzen of de brand daadwerkelijk gesticht is en zo ja, wie er verantwoordelijk voor is.

Bezoekers van zijn Waterskihut kunnen tijdens de sluiting van de strandtent op de zaterdag gratis met een pendelbus naar de grote Apres Skihut in Rotterdam. Er rijdt elk uur een bus vanuit Hoek van Holland en Naaldwijk naar de uitgaansgelegenheid in Rotterdam.

Alle personeelsleden van de Waterskihut in Hoek van Holland kunnen tijdens de verbouwing ook terecht in de Apres Skihut in Rotterdam. Deze feestbar is geopend van 21 uur tot 5 uur ’s ochtends.

Reageer op dit artikel