nieuws

Afgelegen Schotse pub in de verkoop

Café

De meeste afgelegen pub van Schotland gaat in de verkoop. Gelegen op het schiereiland Knoydart, in de westelijke hooglanden, is de Old Forge alleen bereikbaar per boot vanuit het stadje Mallaig -elf kilometer verderop- of na een wandeltocht van bijna dertig kilometer door de wildernis.

Afgelegen Schotse pub in de verkoop

Uitbaters met pensioen

Eigenaren Ian en Jackie Robertson gaan met pensioen. Het is hoog tijd om ‘het tappen van pinten eraan te geven en te beginnen met het drinken ervan’, zei Jackie donderdag. Ze heeft van de pub genoten, voegde ze eraan toe en zei, met het oog op potentiële kopers, dat hij ideaal is voor mensen die alles achter zich willen laten. De Old Forge moet bijna een miljoen euro opleveren.

Reageer op dit artikel