nieuws

Amsterdam krijgt duplicaat Simple Ibiza

Café

De familie Bakker, bekend van de Amsterdamse horecazaak The Tara Irish Pub aan het Rokin en de voormalige zaken discotheek de Schakel, cafe Eijlders, Soy, en Sub Teranneo heeft een nieuwe aanwinst: de Simple Bar.

Amsterdam krijgt duplicaat Simple Ibiza

De laagdrempelige Simple Bar is gevestigd aan de Overtoom 50, de plek waar voorheen de Ebeling zat. De zaak serveert ontbijt, lunch, diner en borrel. Dineren kan voor 12,50 euro, lunchen voor 5 euro en een ontbijtje kost er 4 euro.

Het idee achter Simple is niet nieuw: het was al eens een succesvolle bar van de familie op Ibiza.

Voor het interieur werd Michel Ruijgrok, van het Amsterdamse bureau ESTIDA, ingeschakeld. De horecaondernemers en het interieurbureau werkten al vaker samen.

Reageer op dit artikel