nieuws

Amsterdam zet muziek in tegen uitgaansgeweld

Café

De politie in Amsterdam zet zaterdagavond muziek in tegen geweld in de stad. In samenwerking met de gemeente, Koninklijke Horeca Nederland en de Landelijke Stichting Tegen Zinloos is er actie op de Nieuwmarkt en het Rembrandtplein.

Amsterdam zet muziek in tegen uitgaansgeweld

DJ WLM en Dennis Verheugd van Radio 538 draaien muziek op beide uitgaanspleinen in het centrum van Amsterdam. Tijdens het festijn is er aandacht voor het geweld tegen homo’s in de uitgaansgebieden.

Het doel van de actie Draaien tegen geweld is het uitgaanspubliek bewust te maken van hun eigen bijdrage aan een leuke stapavond. Een promotieteam gaat tijdens de actie op stap met camera’s. Onder het motto ‘Smile! Wat je geeft, krijg je terug!’ mag het uitgaanspubliek lachend op de foto.

Reageer op dit artikel