nieuws

Andrew uit Hoofddorp beste bartender van Nederland

Café

De 28-jarige Andrew Nicholls uit Hoofddorp mag zich een jaar lang de beste bartender van Nederland noemen. De professionele cocktailshaker liet in de Amsterdamse club Jimmy Woo de andere kandidaten achter zich dankzij ‘zijn goede productkennis, zijn mooie presentatie en het knappe gebruik van zijn ingrediënten’.

Andrew uit Hoofddorp beste bartender van Nederland

De Belgische winnaar was de 26-jarige Noach van Damme. Hij viel op door zijn ,,perfecte uitvoering en zijn goede techniek”. De deelnemers konden zichzelf in twee rondes bewijzen. In de eerste ronde moesten zij drie verrassingsingrediënten op een goede manier tot een drankje verwerken, in de tweede ronde mochten zij de jury hun specialiteiten tonen.

Nicholls en Van Damme vertegenwoordigen op 13 juli Nederland en België op het WK Bartender in Londen.

Reageer op dit artikel