nieuws

Anno 1890 hoogste binnenkomer

Café

Na twee jaar in de eregalerij maakt het café dat in 2003 werd uitgeroepen tot Café van het Jaar een hernieuwde entree in de Café Top 100. De hoogste binnenkomer. Het bedrijf van Joop Bohlmeijer is nog steeds een prachtadres en dat terwijl er de afgelopen drie jaar veel veranderde.

Anno 1890 hoogste binnenkomer

Aan de achterkant werd een deel bijgebouwd waardoor de oppervlakte van de zaak bijna verdubbelde. Tot verbazing van Bohlmeijer leidde het niet tot meer ruimte voor de bestaande gasten, maar juist tot een toeloop van veel nieuwe gezichten. ‘Anno 1890 maakt een prettig rommelige en tolerante indruk.’ Hier is alles mogelijk en voor wie wil weten wat er met de moderne term ‘hybride horeca’ wordt bedoeld moet vooral hier een kijkje nemen’, meent de jury.

Naar de website van de Café Top-100

Reageer op dit artikel