nieuws

Anvers in Tilburg maakt reuzensprong in Café Top 100 2012

Café

Anvers staat plotsklaps op nummer 2 in de Café Top 100. Dit Belgisch getinte bedrijf stond vorig jaar nog op nummer 11. Het Tilburgse café bewijst al jarenlang dat multifunctionaliteit en gastvrijheid hand in hand kunnen gaan.

Anvers in Tilburg maakt reuzensprong in Café Top 100 2012

Anvers is een prachtbedrijf, vindt de jury van de Café Top 100. De vloer, de toiletten, de inrichting en de bar zijn volgens haar leden schitterend. Ook de sfeer is erg goed, vinden ze. Anvers is volgens de jury een zaak waar de eigenaar trots op mag zijn. De gast kan onder meer goede producten als Illy-koffie en Swinckels Volmaakt bestellen. Een ander pluspunt is de leuke kaart met een grote variatie, zoals onder meer veel keuze in thee. ‘Deze entrepreneur begrijpt het vak’, stelt de jury vast.

De afgelopen jaren heeft eigenaar Robert Michielsen een aantal mooie zaken opgebouwd in dit deel van Tilburg. Dit is niet het centrale uitgaansgebied van de stad, maar juist de andere kant van het centrum. Anvers is een multifunctioneel bedrijf dat de hele dag open is. Aanbod van eten is ruim aanwezig.

Reageer op dit artikel