nieuws

Awakenings naar Eindhoven

Café

Technofeest Awakenings krijgt een editie in Eindhoven. Organisator Monumental Productions heeft donderdag bevestigd dat het evenement in de eerste helft van volgend jaar zal plaatsvinden in het Klokgebouw in de stad.

Awakenings naar Eindhoven

Het Klokgebouw maakt deel uit van de oude fabrieken van Philips net buiten het centrum van de stad en was eerder toneel voor grote dansfeesten. De feesten van Awakenings werden eerder georganiseerd in Rotterdam en Amsterdam.

De komst van Awakenings naar Eindhoven is een direct gevolg van de afkeuring van de locatie Docklands op het NDSM-terrein in Amsterdam, legde directeur Rocco Veenboer donderdag uit. Op die plek zal het feest niet meer worden gehouden en er was daarom capaciteit om een ander evenement te organiseren. Het Klokgebouw biedt plaats aan ongeveer zevenduizend feestgangers.

Awakenings raakte eerder in opspraak wegens grote aantallen aanhoudingen van bezoekers wegens drugsbezit. Bij het meerdaagse evenement in de Gashouder in het Amsterdamse Westerpark werden in oktober 131 personen gearresteerd.

Reageer op dit artikel