nieuws

Bar Havana voorgoed op slot

Café

Bar Havana in de Amsterdamse Reguliersdwarsstraat gaat – in tegenstelling tot eerdere berichten – toch definitief op slot. 28 januari opent Havana voor het laatst haar deuren voor het slotfeest ‘The End of Havana.

Bar Havana voorgoed op slot

Bar-eigenaar Arno Eveleens liet na de sluiting vorig jaar aan Misset Horeca weten op zoek te gaan naar een nieuwe financier om zo snel mogelijk weer open te kunnen gaan.

‘Het succes van de legendarische jaren ’80 hebben we niet geëvenaard. Daarom is besloten een nieuwe weg in te slaan.’ Arno Eveleens blijft wel verbonden aan de locatie maar gaat zich meer richten ‘op het nieuwe uitgaan’ zoals hij zelf zegt in een persbericht.

Over de nieuwe invulling van het etablissement kan Eveleens nu nog niet meer zeggen.

Reageer op dit artikel