nieuws

Barbeurs Venuez naar Rotterdam

Café

Venuez Hospitality & Style Event verhuist van Amsterdam naar Rotterdam. In 2010 vindt het evenement voor de horeca- en barsector plaats op 13 en 14 april in de Cruise Terminal in de havenstad. De organisatie wil hier nieuwe inspiratie opdoen.

Barbeurs Venuez naar Rotterdam

Met een verhuizing naar deze karakteristieke locatie in Rotterdam, komt Venuez Hospitality & Style Event tegemoet aan de verwachtingen die de standhouders stellen aan de ‘Dutch barshow’.

Organisator Godfried van de Lugt: ‘In deze tijd moet je bepaalde stappen zetten die mensen inspireren om nieuwe dingen te doen. Daar was het na zes jaar ook wel tijd voor. De Cruise Terminal ligt aan de Maas, naast de Erasmusbrug en met uitzicht over de skyline van Rotterdam. In de omgeving vind je hotel New York en restaurant Las Palmas van Herman den Blijker. Een mooie entourage dus. Dat geeft ons energie, maar ook onze standhouders.’

Het evenement maakt graag gebruik van een onderscheidende locatie om het beursconcept te versterken. Sinds april 2004 werd Venuez, dat tot 2007 bekend stond als Bar:nl, gehouden in de Amsterdam Convention Factory.

Gedurende twee dagen komen meer dan vierduizend professionals om de nieuwste producten en diensten te zien op het gebied van horeca, dranken en interieurdesign. Met het aanbod aan standhouders, gastsprekers, de Satelliet Design Challenge en verschillende tastings en demonstraties wil Venuez Hospitality & Style Event meer zijn dan een beurs.

Reageer op dit artikel