nieuws

Bavaria City Racing trekt 600.000 bezoekers

Café

De Bavaria City Racing in Rotterdam heeft zo’n 100.000 bezoekers meer getrokken dan in 2010. Het evenement, dat volgend jaar ook plaatsvindt in het Ierse Dublin, trok volgens de organisatie ongeveer 600.000 belangstellenden.

Bavaria City Racing trekt 600.000 bezoekers

In en om het centrum van de havenstad konden autoliefhebbers volop genieten van demonstraties tijdens de zevende editie van het evenement. Te zien waren onder andere de Formule 1-teams van Ferrari en Mercedes en historische racewagens, waaronder twee DAF-formulewagens uit 1968 en 1972.

Ook ‘local hero’ Robert Doornbos betrad het parcours, dat begon op de Willemsbrug en liep via Blaak en Coolsingel naar Hofplein.

Volgend jaar wordt Bavaria City Racing ook gehouden in de Ierse hoofdstad Dublin.

Reageer op dit artikel