nieuws

Beachclub Royal beste van Nederland

Café

Beachclub Royal uit Hoek van Holland is tot het Beste Strandpaviljoen van 2011 gekroond. Tweede werd de winnaar van 2010, paviljoen Bries uit Noordwijk. De derde prijs is voor Club Nautique uit Zandvoort.

Beachclub Royal beste van Nederland

Het paviljoen kreeg de meeste stemmen van het publiek en daarnaast was de jury erg te spreken over de uitmuntende gastvrijheid en uitgebreide service. Ook scoorde Beachclub Royal zeer hoog op de onderdelen schoon en duurzaamheid, die dit jaar extra aandacht kregen in de verkiezing.

Naast de prijs voor het Beste Paviljoen werd ook bekend gemaakt welk strandpaviljoen het Meest Duurzaam is en welk paviljoen het beste scoort in de categorie Schoon. De prijs voor het meest Duurzame Paviljoen gaat dit jaar naar Parnassia uit Bloemendaal. Paviljoen Neptunus uit Westkapelle kreeg de eerste prijs in de categorie Schoon.

Al snel was het duidelijk dat de strijd om het Beste Paviljoen 2011 gestreden werd tussen paviljoens uit de gemeenten Noordwijk en Hoek van Holland. Juryvoorzitter, Cees van der Padt van Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen hierover:

‘Bij het publiek was Beachclub Royal duidelijk favoriet. Bovendien staat Royal open voor nieuwe ideeën en ontwikkelingen. Dat is essentieel voor de toekomst van het kustproduct en het promoten van de kust bij toeristen uit binnen- en buitenland’, aldus juryvoorzitter Cees van der Padt van het Nederlands Bureau voor Toerisme & Congressen.

Reageer op dit artikel