nieuws

Bekende hits bepalen kerstsfeer

Café

Horecaondernemers die de ultieme kerstsfeer in hun zaak willen bereiken, doen er goed aan om vooral bekende kerstnummers te draaien en een mix te maken van tradi-tionals en kerstpop. Dat voorspelt BCM, die een horeca-ranglijst van de vijftig meest gedraaide kerstplaten van vorig jaar heeft samengesteld.
Bekijk én beluister de lijst…

Bekende hits bepalen kerstsfeer

De meest gedraaide kerstplaat in de horeca vorig jaar was ‘Last Christmas’ van Wham. Gevolgd door ‘The Christmas Song’ van Michael Buble en ‘Do They Know It’s Christmas’ van Band Aid. De ranglijst met vijftig kerstplaten bevat veelal Engelstalige hits. Het gaat hierbij om een mengeling van de wat modernere kerstpop en de traditionelere nummers.

Jan Smit
De kersttip voor dit jaar is Jan Smit, zo meldt BCM, de samensteller van de wekelijkse Horeca Hot 30. Rondom de Volendammer zijn de verwachtingen hoog gespannen vanwege de release van Jan Smits single ‘Cupido’. Het gaat hierbij om een duet met zijn zusje Monique. Ook Kus met ‘Kon het maar altijd kerstmis zijn’ en Ch!pz met ‘Christmas time is here’ zien een goede kerst tegemoet.

Zie ook:
De complete top-50 van populairste kerstplaten

Kerstsfeer in horeca door bekende hits

Reageer op dit artikel