nieuws

‘Bekentenis in moordzaak kroegbaas

Café

Een 31-jarige man heeft bekend de Scheveningse cafébaas Kees Toet van café ‘t Snuitje te hebben vermoord. De uit Groot-Brittannië afkomstige dader heeft volgens betrouwbare bronnen een bekentenis afgelegd, meldt het AD.

‘Bekentenis in moordzaak kroegbaas

Stewart F. werd onlang aangehouden in Antwerpen. Na zijn uitlevering zou hij direct hebben opgebiecht dat hij caféman Toet met een mes heeft omgebracht. De andere verdachte, de 49-jarige David McF., zou het wapen hebben geleverd.

Ondanks de getuigenis zoekt het Openbaar Ministerie naar aanvullend bewijs. Zo zond deze week het tv-programma Opsporing Verzocht nog een getuigenoproep uit.

Kees Toet stief op 12 augustus de stoep van zijn zaak, café ’t Snuitje. F. en McF. werden op de fatale avond door Toet uit het café gezet omdat ze dronken waren en zich vervelend gedroegen. F. zou later zijn teruggekomen om verhaal te halen bij Toet, met een noodlottige steekpartij als gevolg.

Reageer op dit artikel