nieuws

Belangstelling voor café Marco Kroon

Café

Er heeft zich een potentiële koper gemeld voor café In ’t Harnasch in Den Bosch van Marco Kroon. Henri van ’t Slot, voorzitter van de Bossche afdeling van Trots op Nederland, is geïnteresseerd in de aan de Pensmarkt gevestigde horecagelegenheid.

Belangstelling voor café Marco Kroon

In het Brabants Dagblad vertelt Van ’t Slot dat hij er met de bank en met Kroon over heeft gesproken en dat hij begin september denkt te weten of het doorgaat. De potentiële koper werkte in het verleden in brasserie De Helftheuvel in de Helfheuvelpassage, eveneens in Den Bosch. Hij wil het café voortzetten volgens de huidige formule.

Marco Kroon is drager van de Militaire Willemsorde. Hij maakte onlangs bekend dat hij wil stoppen met het café om zich meer te kunnen richten op zijn werk bij Defensie.

Reageer op dit artikel