nieuws

Belgisch bierrestaurant bijna de beste van de wereld

Café

Een Belgisch bierrestaurant staat op nummer twee in de titelstrijd Beste Bierrestaurant van de Wereld.’ Het moest alleen de Amerikaan Ebenezer Kezar’s Pub&Restaurant voor laten gaan. Deze kroeg mag zich voor de derde keer op rij beste bierrestaurant noemen.

Belgisch bierrestaurant bijna de beste van de wereld

De Belg De Heeren van Liedekercke werd tweede, brons ging naar het Italiaanse Bir&Fud in Rome. De ranglijst is de uitkomst van de RateBeer Awards 2010.

De chef-kok van De Heeren van Liedekercke, Tom de Four, kookt veel met oude geuze en lambik bieren. Bij de nummer twee van de wereld worden deze bieren vaak bij gerechten geserveerd, maar ook verwerkt in de menukaart.

Ook bij de twee driesterrenrestaurants in België, Karmeliet en Hof van Cleve, staat oude geuze op het menu.

Bier

Reageer op dit artikel