nieuws

Beste toiletten bij Momfer de Mol

Café

Café Momfer de Mol in Den Haag is de eerste winnaar van de Gouden Toiletbril. Deze prijs wordt dit jaar voor het eerst uitgereikt aan het Top 100-café dat beschikt over het beste en schoonste cafétoilet.

Beste toiletten bij Momfer de Mol

Met het in het leven roepen van de prijs wil de jury onder de aandacht brengen dat het toilet een wezenlijk onderdeel is van ieder horecabedrijf. Zij wil de ondernemer waarderen die hier veel aandacht aan besteedt. Dat doet Momfer de Mol zeker.

De trap naar beneden is helaas niet rolstoelvriendelijk. Maar wie wel goed ter been is zal een kleine, compacte toiletgroep aantreffen die proper en verzorgd is tot in iedere hoek. Het geheel is schoongemaakt met oog voor detail.

Het is duidelijk zichtbaar bij welke deur mannen en vrouwen naar binnen moeten, aldus de jury. In beide gedeelten hangt een goudomrande spiegel boven de wastafel. Er staat deodorant klaar, bij de vrouwen haarlak en bij de mannen gel. ‘Een klasse-toilet waar een bedrijf laat zien dat er werkelijk geen reden is om er niet voor te zorgen dat de toiletten op orde zijn’, vindt een jurylid. ‘Een voorbeeld voor collegae!’

Reageer op dit artikel