nieuws

Bewindvoerder voor Plassania aangesteld

Café

De Amsterdamse advocaat mr. Seerp Gratama is aangesteld als bewindvoerder van Plassania, het bedrijf van wijlen Sjoerd Kooistra. De aanstelling is het gevolg van het in surseance gaan van Plassania.

Bewindvoerder voor Plassania aangesteld

Het uitstel van betaling moet zorgen voor rust, zodat gewerkt kan worden aan het oplossen van problemen rondom Plassania. De beheersmaatschappij van Kooistra is in conflict met diverse bierbrouwers over betalingsachterstanden.

De betrokken partijen hopen dat de aangestelde bewindvoerder duidelijkheid kan schaffen in de chaos waarin de bedrijven van Kooistra verkeren. Directielid Bert Loorbach van Plassania liet vorige week weten nauwelijks toe te komen aan het besturen van het bedrijf en te hopen dat door de komst van een bewindvoerder er gewerkt kan worden aan het oplossen van problemen.

Reageer op dit artikel