nieuws

Bezorgconcept Beren eetcafés groeit snel

Café

De Bezorgbeer wordt steeds groter. De bezorgdienst van Bereneetcafés groeit in korte tijd naar vijf vestigingen. Onlangs opende de vierde Bezorgbeer in Vlaardingen. Nog dit jaar gaat de vijfde zaak open. Ook heeft Bezorgbeer oog voor catering.

Bezorgconcept Beren eetcafés groeit snel

De vijfde vestiging komt in Ridderkerk. Daarmee bevat de nieuwe Bezorgbeer zaken in Rotterdam, Barendrecht, Spijkenisse en dus in Vlaardingen en Ridderkerk.

Bij de Bezorgbeer kunnen alle gerechten van de Bereneetcafés via internet en telefoon worden besteld. Deze worden vervolgens thuis of op het werk bezorgd. De Bezorgbeer opereert vanuit een eigen pand dat puur is ingericht om bezorgmaaltijden te verzorgen.

Op 27 november werd de Bezorgbeer in Vlaardingen officieel geopend. ‘De Bezorgberen bieden een prachtig concept aan, waar ik mij goed ik kan vinden’, aldus franchisenemer Bianca Ruygt.

Naast maaltijden bezorgen is het ook mogelijk om een partij te laten cateren door de Bezorgbeer. De catering verzorgt vlees- en visgerechten bereid op de gril. Dit zorgt voor een echte Beren-sfeer op iedere partij, aldus Martijn Jansen van de Bezorgberen Holding.

Reageer op dit artikel