nieuws

Bierbrouwer kleedt voetbalstewards aan

Café

Bierbrouwer Jupiler heeft de betaaldvoetbalclubs uit de Jupiler League nieuwe stewardjassen en –hesjes gegeven. De vernieuwde Jupiler League Stewardjassen zijn uitgereikt aan de coördinator veiligheidzaken van de Nederlandse voetbalbond KNVB.

Bierbrouwer kleedt voetbalstewards aan

De stewards zijn een belangrijke maar vaak vergeten groep die veelal op vrijwillige basis werkt bij de wedstrijden uit de Jupiler League, zo laat de bierbrouwer weten.

‘Professionele stewarding is essentieel voor een goed en ordelijk verloop van wedstrijd’, zegt Gijs de Jong van de KNVB. ‘De materialen die door de sponsor van de competitie beschikbaar worden gesteld, dragen direct bij aan het verder verbeteren van de kwaliteit en de uitstraling van de stewards’.

‘Als naamgevend sponsor van de Jupiler League vinden ook wij het heel belangrijk dat voetballiefhebbers op een veilige en prettige manier van een wedstrijd kunnen genieten’, zegt René Bermans van Anheuser-Busch InBev, dat Jupiler in Nederland op de markt brengt.

Reageer op dit artikel