nieuws

Bierkopstuk Wildeman 70 jaar

Café

Dick Wildeman, bierkopstuk in de branche en medewerker van Misset Horeca, is 70 jaar geworden. Wildeman vierde dinsdag 27 februari zijn mijlpaal in café De Beyerd in Breda. Hij werd onder meer toegesproken door oud-burgemeester Chris Rutten van Breda.

Bierkopstuk Wildeman 70 jaar

Wildeman zelf repte tijdens het intieme feestje in De Beyerd over zijn nieuw verworven leeftijd dat hij ‘de vijftig ruim is gepasseerd’. Naast oud-burgemeester Rutten waren onder andere ook collega’s van de biertapwedstrijden Jan de Rooij en Maarten Lindhout aanwezig.

Rondje Bier
Dick Wildeman werkte jarenlang in de bierindustrie. Na zijn pensioen bleef hij actief in de business. Wildeman is al geruime tijd betrokken bij Misset Horeca waarin hij een column heeft. Daarnaast is hij voorzitter van Rondje Bier, de langlopende bierproefrubriek in Misset Horeca.

Reageer op dit artikel