nieuws

Bill Clinton neemt taart mee uit Amsterdams café

Café

De mensen aan de bar bij café Papeneiland in Amsterdam keken zaterdagavond vreemd op toen oud-president Bill Clinton binnenstapte. De komst van de beroemdheid zorgde voor een enorme drukte in en rond het café. Clinton heeft de appeltaart van Papeneiland iin een keer wereldberoemd gemaakt door een tweede stuk mee naar huis te vragen.

Bill Clinton neemt taart mee uit Amsterdams café

Clinton dronk bij Café Papeneiland in hartje Amsterdam een kop koffie en at een stuk appeltaart. De oud-president bleef zo’n anderhalf uur in het café op de hoek van de Prinsengracht en de Brouwersgracht zitten. Twee beveiligers voor het raam zorgden ervoor dat de toegestroomde mensen enigszins op afstand bleven.

Eigenaar Tiel Netel blijft nuchter onder het hoge bezoek aan zijn café. ‘Ik heb niet met hem gesproken,’ zegt hij tegen RTV Noord-Holland. Hij is er wel trots op dat Clinton de appeltaart zo lekker vond dat de oud-president hem vroeg om een stuk mee voor thuis.

Zo ging Clinton met een doggy bag met taart weer naar zijn hotel. Clinton was in Nederland voor een lezing in Friesland.

Bekijk hier een filmpje van RTV Noord Holland.

Reageer op dit artikel