nieuws

Bockbierseizoen start 22 september

Café

Het jaarlijkse Bockbier-seizoen wordt op maandag 22 september geopend. Tijdens de officiële opening van het Bockbier-seizoen wordt onder andere de jaarlijkse HerfstBockaal uitgereikt. Dit jaar gaat de bierprijs naar SVH Meesterkok Albert Kooy.

Bockbierseizoen start 22 september

Dat meldt het Centraal Brouwerij Kantoor. De officiële opening van het Bockbierseizoen 2008 vindt plaats in de Pulchri Studio in Den Haag om precies te zijn om 16.00 uur op de 22ste september.

Het middagprogramma bevat net als voorgaande jaren een aantal bijzondere onderdelen, waaronder de uitreiking van de HerfstBockaal. Deze wisselbokaal, dit jaar dus voor Albert Kooy, wordt jaarlijkst uitgereikt aan een persoon die zich prijzenswaardig heeft ingezet ten behoeve van seizoensproducten in het algemeen en bockbier in het bijzonder.

Verder wordt die middag de bel geluid. Acht brouwers tappen dan gelijktijdig de glazen bockbier vol en zijn de bockbieren ‘oogst 2008’ voor het eerst te proeven.

Reageer op dit artikel