nieuws

Broer van Dick Loorbach in directie Plassania

Café

Niet Dick Loorbach maar zijn broer Bert vormt samen met Grietje van der Veen de nieuwe directie van Plassania Beheer BV. Bert Loorbach is eigenaar van camping La Montgarnie in Frankrijk en is op 29 juni benoemd als directeur.

Broer van Dick Loorbach in directie Plassania

Bert Loorbach is zelfstandig consultant, auteur en ondernemer in het toerisme en de horeca. Hij richt zich daarbij vooral op projecten in Frankrijk. Van 15 juli tot 1 september runt hij camping La Montegarnie in Gilly sur Loire in de Bourgogne.

Bert Loobach wil samen met Grietje van der Veen de ernstige conflicten met bierbrouwers bijleggen. Daarnaast wil Plassania openheid van zaken geven en alle betrokken partijen met open vizier tegemoet te treden.

Plassania

Dat laat Plassania Beheer BV het moederbedrijf van wijlen Sjoerd Kooistra in een persbericht weten. Het eerste en voornaamste doel is thans het bijleggen van alle lopende geschillen met alle drie de brouwers, schrijft Plassania.

De filosofie van Plassania is om alle betrokken partijen openheid van zaken te geven en met open vizier tegemoet te treden. Omdat de situatie complex is vraagt de directie van Plassania om rust en begrip.

Aan MissetHoreca.nl laat Bert Loorbach weten dat er in hoog tempo gesprekken worden gevoerd met alle betrokken partijen en dat er over een paar weken meer bekend is.

Volgens cafékenner Dick Wildeman lijkt het een goede zet om in overleg met de brouwers tot een oplossing te komen. Wel stelt Wildeman dat deze insteek twee maanden eerder had moeten plaatsvinden.

Reageer op dit artikel