nieuws

Broers Tieleman op overnamepad

Café

De Rotterdamse horecabroers Aryan en Willem Tieleman hebben interesse in het begin dit jaar gesloten bedrijf Prachtig. Het liefst zien ze dat een ander horecakopstuk uit de havenstad, Ted Langenbach, participeert. Aryan Tieleman heeft een bod uitgebracht op Prachtig.

Broers Tieleman op overnamepad

Dat meldt het Algemeen Dagblad. De interesse van Tieleman ontstond direct na de berichtgevingen over de sluiting van Prachtig. ‘We zijn toen gaan bellen. Maar tot nu toe verloopt het contact met de brouwer stroef. Die wil dat wij de opgebouwde schulden betalen. We hebben vorige week een bod via de voicemail uitgebracht. Tot nu toe hebben ze niet gereageerd’, aldus Aryan Tieleman in het AD.

Tieleman ziet het liefst dat Ted Langenbach, bekend van onder andere Now Wow, ook in Prachtig stapt. Tieleman: ‘In de kleine zaal kan Langenbach experimentele dingen doen, in de grote zaal feesten die wat meer publiek trekken. En natuurlijk hoeft niet alleen Langenbach die te draaien’.

Langenbach ziet niet veel in een avontuur met Prachtig. Hij noemt het ‘een moeilijk ding met teveel licht en ramen’. Langebach heeft meer interesse in zaken dichter bij het centrum. Prachtig onder de Erasmusbrug voldoet niet aan deze norm. Tieleman laat weten dat het avontuur ook zonder Langenbach doorgang kan vinden.

Zie ook:

Tieleman verkoopt hotel New York

Reageer op dit artikel