nieuws

Buma-korting bij Natte Horeca Nederland

Café

De Natte Horeca Nederland (NHN), de nieuwe branchevereniging voor kleine horecaondernemers, heeft haar speerpunten bekendgemaakt. NHN zet onder meer in op het aanbieden van Buma- en Sena-korting voor leden.

Buma-korting bij Natte Horeca Nederland

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) heeft aangekondigd te stoppen met Buma-korting in 2010, meldt NHN. Wij garanderen nog korting in 2010, schrijft NHN in haar persbericht over de nieuwe branchevereniging. KHN-woordvoerder Joris Prinssen laat weten dat KHN ook in 2010 gewoon Buma-korting geeft.

Naast korting bij Buma en Sena biedt wil NHN een verdere aanpak van het rookbeleid in samenwerking met Stichting Red de Kleine Horeca Ondernemer (KHO), waar NHN aan gelieerd is.

Prijsbeleid bierbrouwers

Verder probeert NHN inzage te verkrijgen in het prijsbeleid van toeleveranciers waaronder bierbrouwers. Daarnaast gelden algemene speerpunten zoals juridische ondersteuning voor leden, informatieverstrekking en het aanbieden van een voordeelpakket aan leden.

NHN laat weten dat de structuur van de branchevereniging vormt begint te krijgen. Er zijn inmiddels vijf regiovertegenwoordigers aangesteld en het bestuur is compleet. De missie van NHN is een platform en klankbord te zijn voor kleine horecaondernemers in Nederland.

Reageer op dit artikel