nieuws

Café Crocodile Dundee te koop

Café

De afgelegen Australische pub die de locatie was voor de film Crocodile Dundee in de jaren tachtig, is te koop. Eigenaar Paul Collins zegt dat hij iets anders wil doen na 23 jaar in de toeristische attractie te hebben gewerkt. Het Walkabout Creek Hotel in het dorpje McKinlay trekt nog dagelijks honderden bezoekers.

Café Crocodile Dundee te koop

Eigenaar Collins zei dat er een speciaal soort kastelein nodig is, die bereid is zeven dagen per week achttien uur per dag te werken. ‘Het is nogal een afwijkende pub. Het is een afgelegen locatie, maar er is behoorlijk wat interesse tot dusver. Het is een goed café.’

De zaak werd gebouwd in 1900. Het diende in 1986 als locatie voor de film Crocodile Dundee met komiek Paul Hogan. Het hotel veranderde haar naam toen van Federal Hotel in Walkabout Creek Hotel, zoals het in de film werd genoemd.

Reageer op dit artikel