nieuws

Café De Hetebrij in Zwolle weert gebruikers Wordfeud

Café

Café De Hetebrij in Zwolle, nummer 99 in de Café Top-100 van Misset Horeca, heeft de oorlog verklaard met gebruikers Wordfeud, een spel op de mobiele telefoon. Gasten die woordspel op de mobiele telefoon spelen, worden niet getoleerd in de zaak.

Café De Hetebrij in Zwolle weert gebruikers Wordfeud

Volgens Elles Hetebrij van De Hetebrij, nummer 99 in de laatst verschenen Café Top-100 van Misset Horeca, loopt het de spuigaten uit met de Wordfeud-gebruikers in haar bruine kroeg.

‘Als je “op je eigen kleine eilandje” dat spelletje wilt spelen, ga je maar thuis spelen. Hier zit je in een bruin café waar het gewoon gezellig moet zijn’, aldus Hetebrij in de regionale krant De Stentor.

Café Hetebrij zegt niet tegen spelletjes te zijn, maar geeft de voorkeur aan gewoon scabellenen, schaken of darten. Het café was een paar jaar geleden al eens in het nieuws omdat het probeerde het mobiel bellen uit het café te bannen.

Reageer op dit artikel