nieuws

Café-eigenaren maken zelf uitgaansgids

Café

De eigenaren van Café de Oude Wacht in Groningen, Bert de Kleuver en Eddy de Boer hebben zelf een uitgaansgids gemaakt voor hun stad.

Café-eigenaren maken zelf uitgaansgids

‘We beschrijven cafés en restaurants in de gids die boven het gemiddelde uitsteken,’ laten de twee horecaondernemers weten. Ze denken hiermee toeristen die naar Groningen komen te bedienen. ‘Groningen is rijk aan horecagelegenheden. Dit varieert van studentenkroeg en buurtcafés tot restaurants in alle soorten en maten.’

Restaurant ;t Feithhuis

De gids met de titel ‘Aangenaam Groningen’ bevat een selectie van 22 restaurants en cafés in de stad. Het boekje beschrijft restaurants als ’t Feithhuis, De Pauw, Minnaar van de Rozenstraat en Seizoen, maar ook nieuwkomers als Dipper, ’t Koetshuys en Perron36.

Nieuwe editie horeca

Het plan is om elk jaar in september een nieuwe editie uit te brengen. Ook is er een site die naast de informatie uit het boekje ook links naar de sites van de deelnemende zaken bevat.

De eerste editie van Aangenaam Groningen wordt op 1 december in Café de Oude Wacht aan het Gedempte Zuiderdiep gepresenteerd.

Reageer op dit artikel