nieuws

Café ’t Weurden gaat verder met De Vleugel

Café

De eigenaresse van Café Restaurant ’t Weurden in Winterswijk – jarenlang in de Café Top 100 – gaat ook het naastgelegen café De Vleugel exploiteren. De Vleugel is sinds de jaarwisseling tijdelijk gesloten.

Café ’t Weurden gaat verder met De Vleugel

Eigenaresse van ’t Weurden Juliette Nijhof-Bulten kan nog niet zeggen wanneer De Vleugel wordt heropend. ‘Ik ga ook De Vleugel exploiteren. Ik kan er echter nog weinig over zeggen, omdat er nog allerlei zaken afgewikkeld moeten worden.

Maar de zaak zit sinds 31 december dicht, ik ben het met de eigenaar van het pand al wel eens over het voortzetten van café De Vleugel’, verklaart Bulten.

Café snel openen

De eigenaresse wil haar nieuwe zaak zo snel mogelijk heropenen. De twee cafés liggen tegenover elkaar. Tijdens het jaarlijkse Volksfeest in augustus werd de straat tussen de twee cafés al door beide horeca exploitanten in gebruik genomen als openlucht-feestruimte.

De Vleugel werd in het voorjaar van 1996 geopend door Franz Woordes. Hij verklaarde vorige week desgevraagd dat ‘hoge kosten’ ten grondslag liggen aan zijn besluit te stoppen.

Reageer op dit artikel