nieuws

Café Top-100 Event druk bezocht

Café

Bijna vierhonderd cafébazen en hun personeelsleden waren naar Utrecht gekomen om de bekendmaking van de nieuwe Café Top-100 mee te maken. In de Winkel van Sinkel waren bijna tachtig cafés uit de lijst aanwezig.

Café Top-100 Event druk bezocht

Het was voor de eerste keer dat de winnaar van de Café Top-100 tijdens een event bekend werd gemaakt. Andere jaren werd de winnaar daags voor het verschijnen van de lijst met topcafés telefonisch op de hoogte gebracht.

In zekere zin is het event een vervolg op de aloude Nationale Cafédag die Misset Horeca tot acht jaar geleden organiseerde. Traditiegetrouw werden de winnaars van de Café van het Jaar verkiezing hier, op de horecavakbeurs in Rosmalen, bekend gemaakt.

Bekijk hier de ranglijsten van de Café Top 100 2011:

Reageer op dit artikel