nieuws

Café van het Jaar-winnaar koopt zaak terug

Café

Horeca-ondernemer Paul de Wit heeft De Gouden Engel in Schagen teruggekocht. Het voormalige Café van het Jaar gaat vanaf 3 oktober verder als Wonders Schagen.

Café van het Jaar-winnaar koopt zaak terug

‘Het deed me heel veel verdriet hoe het met De Gouden Engel ging de afgelopen jaren. Ik heb het puur uit emotie na negen jaar weer terug gekocht’, zo laat De Wit weten. In 1999 werd hij met het Schagense café De Gouden Engel uitgeroepen tot ‘Café van het Jaar’ door Misset Horeca. In 2002 verkocht De Wit De Gouden Engel.

De Wit gaat het Schagense café nieuw leven inblazen. De naam verdwijnt en er komt een nieuwe formule in. Per 3 oktober gaat het van start als de vijfde zaak van het concept Wonder’s Eten en drinken. Deze trendy eet- en drinkformule bestaat sinds 2006 en heeft momenteel vier vestigingen in Bergen, Egmond aan Zee, Zaandam en sinds 17 juni in Heerhugowaard.

Naast Wonder’s lanceerde De Wit in 2004 Fabels Eten en drinken in Bergen. Verder opent hij binnenkort in Zaandam een barbistroconcept met de naam Manzo’s. ‘We gaan daar terug naar de bistro met ribeye’s.’

Reageer op dit artikel