Café vernield bij afscheidsduel Jaap Stam

Café vernield bij afscheidsduel Jaap Stam

De politie heeft zaterdagavond voorafgaande aan de afscheidswedstrijd van voetballer Jaap Stam in Zwolle negentig mensen aangehouden. Reden was ondermeer de vernieling van een café-interieur.

Volgens de politie ging het vooral om Ajax-supporters die zich schuldig maakten aan openlijke geweldpleging, mishandeling en belediging.

Op weg naar het Oosterenkstadion richtten Ajax-supporters en Zwollenaren vernielingen aan in de wijk Assendorp. Er werd over auto's gelopen, het interieur van een café werd vernield en er ontstonden vechtpartijen waarbij een agent gewond raakte.

De Ajax-supporters waren uiterst agressief en niet aanspreekbaar, ‘zelfs niet voor de meegereisde Amsterdamse supporterbegeleiders’, meldde de politie. Daarop besloot ze de Ajax-aanhang aan te houden en op te sluiten.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.