nieuws

Café verrast balende automobilisten

Café

Wegwerkzaamheden in het centrum van Den Haag zorgen voor veel overlast en irritatie bij moeilijk bereikbare horecazaken. Het Ondernemerscafé aan de Hooikade heeft door omleidingen dagelijks lange files voor de deur. En dat biedt mogelijkheden voor een opvallende pr-stunt.

Café verrast balende automobilisten

Automobilisten die in de file staan, krijgen van het Ondernemerscafé een gratis hapje aangeboden. Dagelijks tussen vier en vijf deel kok Patrick Buyze van het Ondernemerscafé ‘gewoon een happie’ uit. De ene keer een gefrituurde asperge, de andere keer een Balinees koraalvisje of een andere snack.

Voor het Ondernemerscafé is het uitdelen van snacks aan wachtende automobilisten een aardige pr-stunt. Het café is sowieso niet vies van een beetje promotie, getuige een grote legertruck die afgelopen zomer lange tijd voor de zaak stond en dienst deed als terras. Dit omdat het bedrijf met de gemeente in de clinch lag over een terras.

De ‘filehapjes’ vormen tevens een mooie aangelegenheid een bedrijfsverandering kenbaar te maken. Vanaf half oktober gaat het restaurantgedeelte van het horecabedrijf onder een eigen naam opereren: Mochi. De bekende haarloze koks Herman den Blijker en Pierre Wind openen restaurant Mochi op 15 oktober.

Het Ondernemerscafé is enkele jaren geleden opgericht door 21 ondernemers uit Den Haag en omstreken. Het horecabedrijf vormt een vaste ontmoetingsplek voor ondernemers en ondernemende mensen. In het Ondernemerscafé is ruimte om te vergaderen, te dineren en te netwerken. Het bedrijf is mede opgericht door het zakenblad Bizz, onderdeel van Reed Business Information bv waar ook Misset Horeca onder valt.

Reageer op dit artikel