nieuws

Cafébezoekers beschoten

Café

Bezoekers op het terras van café Polleke in het Brabantse Berghem zijn in de nacht van zaterdag op zondag beschoten. Drie mensen raakten lichtgewond, de drie verdachten zijn aangehouden.

Cafébezoekers beschoten

Het drietal, een 20-jarige man uit Oss, een 21-jarige man uit Lith en een 17-jarige vrouw uit Berghem, hadden kort voor het incident ruzie gehad met enkele van de slachtoffers, schrijft het Brabants Dagblad.

Daarop stapten ze in hun auto, zette deze stil voor het terras en schoten driemaal met een klein kaliber pistool op het terras. Twee mannen van 26 en 27 jaar en een 19-jarige vrouw, allen uit Berghem, raakten hierdoor lichtgewond en zijn overgebracht naar het ziekenhuis. Eén van de gewonde mannen werd dwars door zijn grote teen geschoten, de andere twee werden getroffen door scherven van kogels.

De politie kon aan de hand van het opgegeven signalement de auto met de verdachten stoppen. Zij zijn aangehouden en voor nader onderzoek ingesloten.

Reageer op dit artikel