nieuws

Caféondernemer overlijdt na steekpartij

Café

De eigenaar van een café in het Noord-Hollandse Tuitjenhorn is in de nacht van vrijdag op zaterdag om het leven gekomen. De 43-jarige ondernemer werd neergestoken toen hij op straat een ruzie probeerde te sussen.

Caféondernemer overlijdt na steekpartij

Dat meldt RTV Noord-Holland. Het drama speelde zich omstreeks 03.30 uur af in de Dorpsstraat. De uitbater raakte gewond, keerde bloedend terug in zijn zaak en raakte daar buiten bewustzijn. Hij overleed later in de nacht in het ziekenhuis.

Getuigen zagen kort na het conflict een auto wegrijden. Deze werd later aangetroffen op de N245. Een van de inzittende bleek gewond en moest eveneens naar het ziekenhuis. Hij is volgens het artikel buiten levensgevaar.

Alle inzittenden, inclusief de gewonde, zijn door agenten aangehouden. De politie kon nog niet zeggen om hoeveel mensen het gaat en wat hun rollen zijn bij het incident.

Reageer op dit artikel